Bibliotek & Bogdepot

Biblioteket har faste træffetider mandag til torsdag fra 8.30-12.30.
Du kan også kontakte os på 6321 3150 eller bibliotek@svendborg-gym.dk.

Svendborg Gymnasiums Bibliotek er stedet, hvor du kan finde relevant litteratur samt tv-udsendelser og dokumentarfilm. Også digitalt tilbyder vi adgang til diverse portaler, som elever og lærere let får adgang til igennem det personlige Uni Login.

Udover hovedområdet, der ligger i forlængelse af kantinen, hører også lokale 97 til biblioteket. Lokalet forbeholdes elever, der ikke vil forstyrres. Herinde finder du også skønlitteratur og kopimaskine.

Biblioteket forbedrer dine evner til at søge information
I løbet af din STX og HF kommer du til at følge en række kurser i informationssøgning, hvor bibliotekaren kommer på besøg i klasserne. Igennem kurserne ønsker skolen og biblioteket at udvikle dine evner til selvstændigt at søge information.

Du kan klikke på følgende link for at se planerne for henholdvis STX og HF.

Bogdepotets åbningstider

9.00-12.15

9.30-15.00

Lukket

9.30-13.3​0

Man - tirs: pause 10.30 – 11.00
Ons + fre:  pause 12.15 – 12.45​

Se vejledningen til aflevering af bøger på bogdepotets O365-side.
Direkte tlf.: 6321 3126