08. maj 2018 Facebook LinkedIn Twitter

Fodboldturnering 2018

Over fire solbeskinnede eftermiddage i uge 16 spillede 26 hold om de otte pladser i finalestævnet. Gruppespillet bød på masser af mål og ikke mindst godt med grin og jubel over de mere eller mindre ønskede aktioner inde på banerne. Samtidig fulgte mange klassekammerater kampene fra sidelinjen og bidrog til den gode stemning.

Mandag den 23. april oprandt så dagen for finalestævnet, hvor resultaterne i de to finalepuljer magede sig således, at 1d og 3z stod over for hinanden i den endelige finale, hvor rutinen viste sig ungdommen overlegen. 3z tog en flot sejr på 3-1, og de må siges at være fortjente vindere, da de vandt samtlige deres kampe i hele turneringen.

Ud over den sportslige konkurrence var der også en præmie til den klasse, der skabte den bedste stemning om kampene, og den gik til 3c i skarp konkurrence med deres modstandere fra den indledende pulje, nemlig 3z. De to klasser pressede hinanden på højlydte sange, men i sidste ende viste 3c trods alt det største engagement med deres koordinerede påklædning og ikke mindst en storslået menneskepyramide.

Flot klaret af ikke bare 3z og 3c, men også af alle de andre deltagere, som var med til at skabe et sjovt og hyggeligt arrangement, som forhåbentlig både gavner de enkelte klassers sociale liv, og som også skaber fælles oplevelser på tværs af klasser og årgange.


 



Return til nyhedsoversigten