Værdier, mission og vision

Værdier:

 

Vi sætter en ære i den enkelte elevs faglighed og personlige udvikling. Derfor anser vi det som vores fornemste opgave at forme morgendagens selvstændige, ansvarsfulde, kreative individer.

Igennem et lyst, åbent miljø sikrer vi rummelighed overfor alle. Her koordinerer lærer og elev vejen til indsigt og forståelse i fællesskab.

Vi sikrer et levende skolemiljø med aktiviteter planlagt af både elever og lærere. Sådan garanterer vi personligt engagement og høj kvalitet.

Desuden er vi et kreativt mødested, hvor såvel unge som voksne lever og udvikler sig i fællesskab med familie og erhvervsliv. Vi arbejder alle sammen om vores fælles ansvar: det lokale samfund i verden.

 

Mission og vision:

 

Fællesskab er nøgleordet hos os. Vi tror på, at vi igennem sammenhold og imødekommenhed finder de bedste løsninger. Derfor er Svendborg Gymnasium stedet, hvor alle mennesker kan mødes og lære.

Og sådan skal det fortsætte. Fremtiden har brug for mennesker med evnen og viljen til at arbejde sammen på trods af forskellighed. Sådan en fremtid arbejder vi hen imod. En fremtid med broer, ikke mure.

Du kan læse hele vores "Vision og Strategi" her.