29. november 2016 Facebook LinkedIn Twitter

Kvalifikationsstævne i basket endte med sejr

Den 29. november deltog gymnasiet i kvalifikationsstævne til landsfinalen i basket.

De deltagende drenge vandt alle tre puljekampe mod Århus Statsgymnasium, Munkensdam samt Haderslev. Sådan kom de i finalen imod 2’erne fra den anden pulje: Risskov.

Efter to tætte perioder trak SG fra i 3. og 4. periode, og vandt med et sikkert 48-30.

Drengene fortæller selv følgende om dagen:

”Finalen var et topopgør. Risskov var en farlig modstander med flere landsholdsspillere. Efter en tæt første halvleg viste Svendborg karat og tog 100p over. Kæmpe shout-out til Anton Gajda ”TDK” Harbo for at droppe 30 ud af 48.

Efter kampen fik vi et interview med Magnus (red. Mortensen). ”Det var en meget tæt og intens kamp, men efter, der var spillet to perioder, kunne man godt se, hvem det bedste hold var. Mine præstationer var on point. Jeg følte virkelige, at jeg viste mine kvaliteter i denne finale.”

Holdets fighter blev Andreas Olsen, som aldrig gav op.

Træner Johannes var super tilfreds med kampene. ”Bedre hold fra Svendborg Gymnasium har vi ikke set før. Vi har kun haft én træning sammen som hold, så det, at vi kan gå ind og spille på sådan et niveau, er bare utroligt.”

Fra den anden finale gik Marselisborg videre med en sejr over Munkensdam.”

Tak til Anton Gajda Harbo (1.d), Tomas Atli Bjarkason (1.u), Anders Holm (2.u), Christian Heide (1.s), Christian Lauridsen (2.t), Aske Hansen (2.d), Benas Ramoska (1.y), Magnus Mortensen (1.y), Kristian Lange (1.a) og Andreas Olsen (2.z).



Return til nyhedsoversigten