19. februar 2019 Facebook LinkedIn Twitter

Studietur til Indien

Efter en lang, men fin tur, er vi (10 elever og 1 lærer) ankommet til JGVK udenfor Calcutta i Indien.
Vi har fået en helt fantastisk modtagelse af børn og ansatte på den skole vi besøger - allerede efter én dag har vi fået mange i indtryk og mødt en masse søde mennesker. Det er et virkelig dejligt sted. Langt ude på landet og alligevel gode forhold for os. Inderne er utrolig søde og vil meget gerne interagere med os.

Ganesh fra Danmark har sammen med Biswajit, der er fra dette område startet organisationen, der udvikler skole, kultur, erhverv og sundhed i området.

Vores elever har undervist eleverne på skolen i går. De ældste er blevet undervist i engelsk - med fokus på at tale sammen - og i FN’s verdensmål. Med de yngste elever har de leget forskellige lege og samarbejdsøvelser, da deres engelsk ikke er godt nok til at vi kan tale med dem uden tolk.

Aftenen før var vi til en teaterforestilling i landsbyen, som skolens elever og lærere optrådte med. Imens vi ventede på at teaterstykket skulle gå i gang, begyndte vores elever at lege med de børn der var stimlet sammen om os. Landsbybeboerne sagde til Ganesh at han måtte sørge for at danskerne kom igen en anden gang. Og Ganesh, der er 76 år,  sagde at han var virkelig glad for at se at der var håb for at der var en ungdom klar til at tage over når han ikke er her mere. Så det blev vi meget glade for at høre.

Denne organisation er virkelig et godt sted at hjælpe med penge/arbejde. Det vil vi i Globale Gymnasier gruppen arbejde videre med når vi kommer hjem.

Se billeder fra turen her



Return til nyhedsoversigten