VIKARIAT I DANSK OG HISTORIE

Der opslås hermed vikariat i fagene dansk og historie (3 dansk og 2 historie hold) med virkning fra 1. november og resten af skoleåret 18-19.

Svendborg Gymnasium  er en stor skole med mere end 1200 elever og ca. 115 lærere og et meget bredt udbud af både fag og aktiviteter uden for undervisningen.

Vi har fine og veludstyrede rum til såvel undervisningen som det sociale liv på skolen.

Kan du se dig selv som en del af dette kombineret med gode elever og rare kollegaer, ser vi gerne en ansøgning fra dig.

Ansøgningsfrist: 11. oktober 2018
Ansøgningen kan søges via gymnasiejob.dk eller sendes til ansog@svendborg-gym.dk

Yderligere oplysninger kan indhentes ved Rektor, Jesper Vildbrad, tlf. 40191028 eller på jv@svendborg-gym.dk