Velkommen til brobygning

Vi glæder os til at give dig et indblik i, hvad STX og HF-uddannelserne generelt indebærer, og introducerer dig til gymnasiets kultur, arbejdsmetoder og det faglige niveau. Dette vil vi gøre gennem et særligt tilrettelagt forløb, hvor du vil møde nye og velkendte fag samt få mulighed for at finde ud af, om gymnasiet er noget for dig. Du vil opdage dette  ved at deltage aktivt i undervisningen og snakke med skolens nuværende elever. På den måde får du et overblik over uddannelsens indhold.

Forløbet skal give dig en indsigt i, hvilke udfordringer og muligheder uddannelserne indeholder. Hvis du er klar til at udforske og lære nyt, er vi her for at guide dig ind i gymnasiets verden.

Mødetidspunkt er kl. 8.15-13.30. På den første dag mødes klassen ved studievejledningen, som ligger til venstre for parkeringspladsen. Her vil en af vores studievejledere tage imod dig og vise dig til rette. Hvis du skulle komme for sent, bedes du henvende dig i administrationen, som findes på første sal i hovedbygningen.

Er du syg, bedes du ringe til os på tlf. nr. 6321 3141.

Vi glæder os til at møde dig.