Ledige stillinger

Vi har desværre ingen ledige stillinger pt. 


------------------------------------------------------

Information om rettigheder

Har du søgt en ledig stilling hos os, så har vi for at kunne besvare din ansøgning registreret dit navn og din adresse i vores it-system.

Sådan arbejder vi med din ansøgning

Svendborg Gymnasiums mål er, at besætte den ledige stilling med den ansøger som er bedst kvalificeret. Efter de personlige samtaler vil vi ofte søge yderligere oplysninger om den ansøger, som vi finder bedst kvalificeret, hvis vedkommende samtykker. Vi indhenter oplysninger om ansøgeren hos ansøgerens nuværende eller tidligere arbejdsgiver. Det kan også være, vi beder ansøgeren selv sende os flere oplysninger.

Når vi har besat stillingen, sender vi et skriftligt afslag til de øvrige ansøgere, evt. sammen med deres bilag. De ansøgere som har været til samtale, forsøger vi også at kontakte telefonisk.

Hvis du siger nej til, at vi kan søge yderligere oplysninger om dig, må du forvente at få afslag på din ansøgning. Hvis du siger ja, og vi finder oplysninger, som gør os betænkelige ved at ansætte dig, får du oplysningerne til kommentering inden vi tager stilling til, om vi skal afslå at ansætte dig. Du får en frist til at kommentere oplysningerne.

Din ansøgning slettes fra vores systemer 30 dage efter du har ansøgt stillingen, medmindre du afgiver samtykke til, at vi må fortsat må opbevare dine oplysninger