30. september 2022 Facebook LinkedIn Twitter

Afskedsreception for rektor Jesper Vildbrad

Onsdag den 28. september blev der afholdt afskedsreception for Jesper Vildbrad. Afskedsreception var på alle måder flot! Der var et imponerende fremmøde i Det boglige hus, hvor solen skinnede på dagens hovedperson og alle de mange gæster. Der var flotte musikindslag leveret af gymnasiets bigband og 2.m. Og der var ikke mindst masser af flotte taler med helt utrolig mange fine beskrivelser af en rektor, der vil blive savnet. En stor kvalitet ved Jespers måde at være rektor på er, at han gør en dyd ud af at være "elevernes rektor", og selvom dette blev nævnt i flere af talerne, kom det tydeligst frem i den fine tale, som Elevrådets forpersoner, Johan og Lilja, holdt for Jesper. Lilja og Johan sluttede da også talen af med at opfordre Jesper til at komme med til den næste gymnasiefest. Eleverne regner nemlig altid med at kunne møde deres rektor, når der er fællesarrangementer og fester her på gymnasiet, og mon ikke de får deres ønske opfyldt, for Jesper er en indbegrebet af en synlig rektor – både til hverdag og fest.

Snart må vi klare os uden Jesper, og det bliver svært at undvære en person, der i den grad har sat sit præg på Svendborg Gymnasium. Vi siger tak til alle, der mødte op til afskedsreceptionen og tusind tak til Jesper for alt det han har givet vores gymnasium!

Fyens Amts Avis har skrevet denne fine artikel om afskedsreceptionen: https://faa.dk/artikel/se-billederne-fra-jesper-vildbrads-afskedsreception-engang-var-han-ikke-uddannelsesparat-nu-siger-han-farvel-efter-17-%C3%A5r-som-rektor

 Return til nyhedsoversigten