20. april 2021 Facebook LinkedIn Twitter

Et kig ind i fremtiden! - samfundsfaglig blokdag om Kina

Vidste du, at Kina er tæt på at lancere verdens første virtuelle nationale valuta? Eller at man i Kina har udviklet El-biler, der kan køre op til 1000 km på en batteriladning, og som har et system med UV-stråling, der dræber virus inde i bilen?

Ved at forstå den teknologiske udvikling i dagens Kina, kan man få et indblik i, hvad der sandsynligvis kan blive fremtiden i Danmark og resten af verden. Kina er nemlig et skridt foran på en række teknologiske områder. Det og meget mere fik 3.c og 3.s fortalt, da de havde blokdag i samfundsfag med Kina på programmet. 

Dagen startede med virtuelle oplæg fra kinaeksperter bosiddende i henholdsvis Danmark og Shanghai. Efterfølgende var der kinesisk inspireret mad fra kantinen, og efter frokost blev dagen afsluttet med to meget inspirerende samtaler med to tidligere studenter fra SG, der havde det til fælles at de havde været i Kina under eller efter deres tid her på gymnasiet. Så måske har denne dag givet inspiration til kommende Kina-eventyr for eleverne i 3.c og 3.s Return til nyhedsoversigten