21. marts 2022 Facebook LinkedIn Twitter

Fodboldturnering 2022

Så er fodboldturneringen afsluttet, og det blev ganske dramatisk. 3d vandt suverænt den ene finalerunde med tre sejre, men i den anden pulje endte hele tre hold på fem point. Da hverken indbyrdes kampe eller målforskel kunne afgøre det, måtte 3z og 3t sparke straffespark om en plads i finalen, og her trak 3t det længste strå.

Finalen blev intens og uden de helt store målchancer, og den endte 0-0, så derfor måtte også den afgøres i straffesparkskonkurrence. Hvert hold endte med at sparke otte gange, før 3t kunne erklære sig som vindere med 7-6.

Bedriften er kun mere bemærkelsesværdig, idet 3t har spillet alle kampe i undertal, fordi de kun havde en pige med, og der må højst være fem af samme køn på banen ad gangen.

Finalestævnet var meget velbesøgt og med god stemning på tilskuerpladserne i det gode vejr.