04. december 2019 Facebook LinkedIn Twitter

Udveksling i Kina

At være med på rejsen til Kina, og at opleve en så anderledes kultur, har været en af de bedste beslutninger jeg har taget i min tid i gymnasiet. At opleve hvor meget vi som mennesker kan lære af hinanden, trods vores store forskelligheder, er helt fantastisk. Derudover var det "10 days of fame" -aldrig i mit liv troede jeg det var muligt at få taget SÅ mange billeder på så kort tid.

Venskaberne med de kinesere som vi boede hos, var helt unikt, og deres gæstfrihed er ikke til at beskrive med ord - vi skulle ikke mangle noget som helst (heller ikke vakuumpakket kød-snacks). Jeg er vildt glad at have oplevet hverdagen i en kinesisk familie, og samtidig fået lov at være turist sammen med hvad der er blevet mine SÅ gode venner fra Rosborg og Svendborg Gymnasium. Jeg er blevet udfordret på så mange fede måder både hvad angår mad, sprog og navigation (Kina er meget stor, men heldigvis var der nogle kloge hoveder med).

Jeg vil aldrig glemme min oplevelse i Kina, for waow, det var så specielt og enestående med alle de fede kontakter som skolen efterhånden har skabt.


Lærke 3d

 

Se billeder fra turen herReturn til nyhedsoversigten