28. februar 2024 Facebook LinkedIn Twitter

Præmieoverrækkelse ifm. afsluttet aktiedyst på erhvervsøkonomiholdene

Onsdag den 28. februar var der præmieoverrækkelse ifm erhvervsøkonomieleverne var til fællesarrangement i aulaen med besøg fra Reklamebureauet Nørgaard & Mikkelsen

Erhvervsøkonomieleverne (94 elever fra Svendborg Gymnasium og 22 elever fra Fåborg Gymnasium) har købt og solgt aktier i 3 måneder, for at se hvem, som kunne få 1.000.000 kr til at yngle mest.

De havde mulighed for at investere i det danske, tyske og amerikanske marked, og fra sidstnævnte var der flere vovepelse, som søgte lykken, med meget store kursudsving på der købte aktier som følge.

Der var udskiftning i toppen ad flere gange og selvom enkelte kunne tjene en halv million på kort tid, så kunne de lige så let miste den igen.

Markedet har været et godt marked med positive kursudviklinger over de tre måneder, hvilket gav ekstra blod på tanden til at holde sig aktiv i aktiedysten.

Da dysten sluttede den 26/2 blev resultaterne opgjort

Den samlede vinder blev Janick Jørgensen, 2t, som løftede sin million til 1.842.292,94 kr. på 90 handler

Stort tillykke til Janick

Derudover skulle der også udleveres præmier til bedste og dårligste på hvert af de 4 erhvervsøkonomihold. Vi valgte at honorere både vinderne og taberne, da der har været mange, som har forsøgt at kæmpe sig ud af et stort tab, men for nogle var det meget svært, og kampen skal belønnes.
Den dårligst placeret havde knap 600.000 kr. tilbage

 Return til nyhedsoversigten